Почетна

 

 

Министерката Апостолска на шестиот „Регионален самит на претприемачи на Средна и Југоисточна Европа - 300 Најдобри“

24 март 2019

Министерката без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска и министерот без ресор задолжен за регулатива за подобрување на инвестициската клима за домашните претпријатија, Зоран Шапуриќ учествуваа на шестиот „Регионален самит на претприемачи на Средна и Југоисточна Европа - 300 НАЈДОБРИ“, кој од 22 до 24 март 2019 година се одржа во Дубровник, Република Хрватска.

Работна средба со израелскиот амбасадор, г-дин Дане Орјан и Дејвид Унгар Клајн

 12, Март, 2019

Министерот без ресор задолжен за привлекување на странски инвестиции во Владата на Република Северна Македонија, г. Бардуљ Даути, на 12 март 2019 година одржа работен состанок со потенцијални израелски инвеститори кои се заинтересирани за инвестирање во Северна Македонија, кој беше придружуван од израелскиот амбасадор , г-дин Дан Орјан и Дејвид Унгар Клајн.

Takim pune me ambasadorin e Izraelit, Z.Dan Oryan dhe David Ungar Klein

 12, Mars, 2019

Ministri pa resor i angazhuar për tërheqjen e investimeve të huaja në Qeverinë e Repuplikës së Maqedonisë së Veriut, z.Bardhyl Dauti, më datë 12.03.2019, realizoi një takim pune me investitorë potencial nga shteti i Izraelit të cilat janë të interesuar të investojnë në Republikën e Maqedonisë së Veriut, i cili ishte i shoqëruar nga ambasadori i Izraelit, Z.Dan Oryan dhe David Ungar Klein.

Министерката Апостолска се сретна со романскиот амбасадор Станила

11 март 2019

Министеркaта без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска денес оствари работна средба со амбасадорот на Република Романија во Република Северна Македонија, Виорел Станила.

Pages

Subscribe to RSS - Почетна