Кабинет на министер без ресор Аднан Ќахил

  • Аккан Махмут – шеф на кабинет 
  • Џенк Ајваз – посебен советник
  • Есин Зекир – советник за односи со јавност 
  • Катерина Димовска Луканоска – државен советник за економски политики
  • Ирена Цопа – советник
  • Мелда Јолачан – помлад соработник