Министерот Даути во конференцијата "Cannabis Europe London 2019, Лондон, Велика Британија!

25 јуни, 2019 година

Министерот без ресор задолжен за привлекување на странски инвестиции во Владата на Република Македонија, Д-р. Бардул Даути на ден 25.06.2019 учествуваше во Лондон каде ја Презентираше бизнис климата, фискална, економска, правна и политичка средина за бизнис, и имаше средба со важни претприемачи од групата АУРОРА.

Во конференцијата  истотака министерот Даути претпостави презентација на законските услови на Северна Македонија за одгледување на медицински канабис за медицински и научни цели на конференцијата "Cannabis Europe London 2019, Лондон, Велика Британија!

АКТУЕЛНОСТИ: