Кабинет на министер без ресор Бардул Даути

  • Африм Тхачи – Посебен советник
  • Беким Фазлиу – Советник
  • Aрјана Мемети -  Советник
  • Едрина Емини  - Советник
  • Медине Чоти – Советник за односи со јавност