Средба на министерката Зорица Апостолска со амбасадорот на Република Грција, Димитрис Јанакакис

large_za1311.jpg
13 ноември 2017
 
Министеркaта без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска денес оствари средба со амбасадорот на Република Грција, Димитрис Јанакакис.
 

Министеркaта без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска на Првата министерска конференција за енергетика во Букурешт

large_Apostolska_1.png
08 ноември 2017
 
Министеркaта без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска престојува во Букурешт, Романија, каде денес учествуваше на Првата министерска конференција за енергетика, дел од Иницијативата „16+1“ за соработка меѓу НР Кина и земјите на Централна и Источна Европа.
 

Учество на министерката Зорица Апостолска на Втората министерска конференција за транспорт и бизнис форум во Варшава

Министеркaта без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска денес учествуваше на Втората министерска конференција за транспорт и бизнис форум која се оддржува во Варшава, Полска.

Pages

Subscribe to Министри без ресор RSS